International Paper с награда за офис продукт на годината

International Paper, най-голямата световна компания за производство на хартия и опаковки от хартия спечели голямата награда в категория „Нов офис продукт на годината“ в престижния конкурс European Office Products Awards (EOPA). Наградата беше присъдена за иновативното решение “Easy-Open“ на опаковките на копирни хартии с бранда НР. “Easy-Open” е на принципа на лентата за разопаковане, добре позната в опаковките на редица продукти, но за пръв път използвана за по-добро и лесно отваряне на пакети с копирна хартия. International Paper е единственият производител на хартия, който е сред победителите тази година.

Повече за IP:

International Paper (NYSE: IP) е глобален лидер в производството на хартии и хартиени опаковки за потребителски и индустриални цели с производствени мощности в Северна Америка, Европа, Латинска Америка, Русия, Азия и Северна Африка. Централата на International Paper е в Мемфис, Тенеси (САЩ). Компанията има близо 55 000 служители и производствени центрове в 24 държави. Оборотът за 2015 г. е 22 млрд. щ. долара.

Ронос ООД е основен партньор и дистрибутор на хартии на International Paper в България. Брандовете, които внасяме са копирни и специализирани хартии HP Copy, HP Printing, HP All-in-One, HP Color Laser, REY Superior и цветни копирни хартии REY Adagio.

Други Новини